Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder MAN lastbil med stort flak 02765

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 455:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3209
   

Bruder Man lastbil med stort tippbart flak, gummidäck och realistiska detaljer, samt dörrar som går att öppna, sidospeglar som kan fällas in och ut och en hytt som kan lutas framåt.

Med Bruders Man lastbilen med stort tippbart flak kan du transportera stora laster och när det är dags att göra sig av med lasten är det bara att tippa flaket. Lastbilen har flera roliga funktioner som dörrar som kan öppnas och stängas och en hytt som kan lutas framåt, samt sidospeglar som kan fällas in och ut vilket gör den mer realistisk. De många funktionerna och realistiska detaljerna inspirerar barn till spännande berättande, där de kan låtsas att de flyttar på byggmaterial eller massa.

  • Tippbar hytt
  • Hopfällbara sidospeglar
  • Bakdelen kan öppnas upp
  • Tippbart flak
  • Dörrar kan öppnas

Innehåller:

  • Bruder MAN - lastbil med stort lastflak

Detaljer:

  • Mått: ca. 45 x 17,5 x 22 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02765
EAN4001702027650
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.