Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder JLG 2505 teleskoplastare - 2140

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 248:-
I lager
SKU
3219
   

Detta är ett tufft arbetsfordon från leverantören Bruder. Bruder är välkända för detaljrika och verklighetstrogna leksaker baserade på riktiga bilar och maskiner. Denna teleskoplastare har en teleskoparm som kan förlängas och justeras på olika sätt för att garantera att jobbet blir gjort. 

  • Justerbar teleskoparm
  • Mått: 33,5 x 14,2 x 14 cm.
  • Skala: 1: 16.
  • Rekommenderad ålder: från 3 år
Mer information
Modell02140
EAN4001702021405
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.