Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Caterpillar teleskoplastare 02141

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 254:-
I lager
SKU
3218
   

Detta är en fin teleskoplastare från märket Bruder. Leksaken är 38 cm lång och har en justerbar teleskoparm samt kraftiga hjul - precis som den riktiga maskinen. Produkter från Bruder tillverkas i skala 1:16 och är kända för sina verklighetstrogna detaljer.  

  • Längd: 38 cm
  • Skala: 1:16
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02141
EAN4001702021412
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.