Bruder Case IH 300CVX traktor med rundbalsvagn och 8 rundbalar - 03198

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 785:-
I lager
SKU
02205-07
   

Bruder Case traktor med rundbalsvagn kan enkelt kopplas bort. Lasta trailern med de 8 medföljande höbalarna och kör den till ladugården. Med lastanordningen på denna Case traktor är det enkelt att lasta höbalarna på släpet. Hjulen på traktorn svänger när du vrider på ratten och släpet kopplas enkelt av och på. Dörrarna kan öppnas och frontlastaren kan röra sig upp och ner samt tippa.

Traktorn kan kombineras med all extrautrustning i Bruder-serien (köps separat). Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistiskt och lärorik lek.

  • Dragkrok
  • Avtagbar frontlastare
  • Hjul som svänger och dörrar som kan öppnas

Innehåller:

  • Bruder Case 300 CVX Traktor
  • Rundbalsvagn
  • 8 rundbalar

Detaljer:

  • Mått: ca. 65,5 x 13 x 15 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell03198
EAN4001702031985
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.