Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Lek och lär - Papegoja som spelar in ljud 30262

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 269:-
I lager
SKU
05195-221
   

Möt papegojan som kan spela in och spela upp det du säger med papegojans egen röst. Denna staplingsleksak från BRIO hjälper de små att leka och lära samtidigt - stapla papegojans fem trä- och plastdelar på pinnen i rätt ordning och se hur den börjar prata. Tryck på knappen för att spela in din egen röst och olika ljud och lyssna sedan på papegojans röst när leken är över. Med denna papegoja är det alltid kul att lära sig.

Innehåller:

  • 1 BRIO papegoja som spelar in ljud

Detaljer:

  • Mått: 10,1 x 24,4 cm (BxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Material: plast, trä
  • Ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell30262
EAN7312350302622
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.