BRIO Builder Volvo byggmaskiner 34597 - hjullastare, grävmaskin och dumper med realistiska funktioner och ljus

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 1 096:-
Tillfälligt slut
SKU
08227-5

Använd de lättanvända verktygen för att bygga tre ikoniska Volvo byggmaskiner med BRIO Builder 34597! Hjullastaren, grävmaskinen och lastbilen har realistiska funktioner och batteridrivna lampor.

Efter att ha byggt de snygga fordonen enligt monteringsanvisningarna kan du köra dem runt på din byggarbetsplats och utforska alla de roliga funktionerna i varje maskin. Grävmaskinen har en rörlig grävarm som han kan både höja och sänka, och lastflaket på lastbilen kan tippas för mer realistiskt spel. Tänd lamporna för att signalera till andra att det pågår arbete här!

Du kan också låta fantasin flöda och kombinera flera av delarna från de olika maskinerna till en megastor entreprenadmaskin. Hur kommer din kreativa och snygga multifunktionsmaskin att se ut? Utforska alla aspekter av byggleksaken med dessa robusta byggmaskiner.

BRIO Builder byggleksaker främjar lärande lek som stimulerar logiskt tänkande och problemlösningsförmåga när du hittar bygglösningar. Byggsetet är lämpligt för barn från 3 år och uppåt och är tillverkat enligt BRIOs höga kvalitetsstandarder av högkvalitativ plast och FSC-certifierat europeiskt bokträ.

Innehåller:

  • Verktyg
  • Skruvmejslar och skruvar
  • Byggdelar
  • 2 skopor

Detaljer:

  • Antal delar: 213
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell34597
EAN7312350345971
VarumärkeBRIO
34597 Brio Builder verktøy til maskinbygging 34597 Brio Builder verktøy til maskinbygging

Lättanvända verktyg

Alla nödvändiga verktyg för konstruktion ingår. Verktygen är barnvänliga och lätt att greppa.

34597 BRIO builder byggesett for barn 34597 BRIO builder byggesett for barn

Bygg ihop fordonen

Använd de medföljande verktygen för att bygga de olika byggmaskinerna.

34957 byggesett fra bio builder med anleggsmaskiner 34957 byggesett fra bio builder med anleggsmaskiner

Spännande funktioner

De olika fordonen har olika och rörliga funktioner för kreativ lek.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.