Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bright Starts Aktivitetsleksak - rolig giraff med ljus och ljud

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 736:-
Tillfälligt slut
SKU
07206-47

Söt giraff med ljus och ljud. Tryck på giraffens horn för att se de rotera. Giraffen gör roliga ljud och spelar roliga melodier, och bjuder på mycket glädje. Ljus, ljud och rörelse engagerar barnet och uppmanar till repetition. Den här aktivitetsleksaken hjälper barnet att få en grundläggande förståelse för orsak-verkande i tillägg till att de utvecklar grovmotorik.

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Rek ålder: från 12 månader

OBS! Måste sättas ihop av en vuxen

Mer information
Modell10933
EAN0074451109339
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.