Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Bright Starts Babyleksak - Rullande apa som lyser

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
07206-46
   

Den här roliga apan från Bright Starts reagerar när du trycker den på huvudet. Då börjar apan att rulla iväg, samtidigt som de två gröna ringarna den håller i börjar att glöda. Leksaken uppmanar till rörelse och bidrar till roliga lekstunder där barnet kan krypa/springa efter och jaga den lilla apan överallt.

Babyleksaken från Bright Starts främjar grovmotoriken och visar barnet orsak & verkan samtidigt som den bjuder på mycket skratt och lek. De gröna hjulen lyser upp när apan rör på sig.

Innhåller:

  • Bright Starts babyleksak rullande apa som lyser

Detaljer:

  • Mått: ca. 14 x 19 x 14 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ingår)
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
Modell52181
EAN0074451521810
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.