Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bkids Giraffes fun station aktivitetsbord med 5 bollar

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Vårt lågpris: 485:-
I lager
SKU
79215
   

Bkids Giraffe's Fun Station är ett roligt aktivitetsbord för de yngsta barnen med ljud, ljus och flera aktiviteter som barnet kan hålla på med.

Lägg bollen i ett av hålen och se var den hamnar - det kan vara olika plats varje gång! När du sätter bollen i hålet i mitten låter leksaken och lamporna blinkar. Aktivitetsspelet har fantastiska färger och står stadigt på tre breda ben.

Innehåll:

  • Aktivitetsbord
  • 5 bollar

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (medföljer)
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell004640
EAN021105046403
VarumärkeBkids
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.