Clementoni Clemmy Aktivitetsbord med 8 mjuka klossar - från 10 månader

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 463:-
I lager
SKU
06226-92
   

Ett färgglatt aktivitetsbord för bebisar, med flera roliga aktiviteter som stimulerar barnets nyfikenhet och sinnen. Bordet levereras med en mjuk hammare och 8 mjuka klossar. Göm klossarna i det praktiska huset eller bygg med dem. Barn kommer att älska att klämma på och studera klossarna, ta dem in och ut ur huset eller fästa dem på en av takrännorna.

Det roliga aktivitetsbordet kommer också med en katapult som får klossarna att "hoppa", kugghjul att snurra på, pop-it sensorisk platta och mer. Här finns plats för mycket lek och utforskande, vilket kommer att utveckla barnets förståelse för orsak-verkan, samt stimulera finmotoriken.

Innehåller:

  • Clementoni aktivitetsbord
  • 8 mjuka klossar
  • Mjuk hammare

Detaljer:

  • Mått: ca. 12,50 x 58 x 44 cm
  • Ålder: från 10 månader
Mer information
Modell17704
EAN8005125177042
VarumärkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.