Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Baby Park Aktivitetsbord - med ljus, ljud och melodier

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 414:-
I lager
SKU
07206-162
   

Med det här aktivitetsbordet från Clementoni har den lilla krabaten allt den kan önska sig av lek och underhållning. Bordet har medföljande former och interaktiv form-sortering. Den har också kulbana och andra roliga aktiviteter som kan flippas och skruvas på. Aktiviteterna ackompanjeras av färgglatt ljus, roliga ljud och spännande melodier. Se hur barnet fröjdar sig medan denne utforskar aktivitetsbordets många funktioner.

Denna leksak är ett perfekt hjälpmedel för utveckling av sinnena, motoriska färdigheter och öga-handkoordination. Den är också en perfekt present till barn från 12 månader.

Innehåll:

  • 1 Aktivitetsbord
  • 1 boll
  • 3 former

Detaljer.

  • Batteribehov: AG13/LR44-batterier (medföljer)
  • Rek ålder: från 12 månader

Obs! Måste monteras av en vuxen

Mer information
Modell17375
EAN8005125173754
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.