Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Bkids Senso Discovery Car Lära-gå-bil - med aktiviteter, ljudeffekter, 4 melodier och ljus

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Medlemserbjudande 472,50 25%
Vårt lågpris: 630:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
79213
   

Bkids senso 3-in-1 Discovery Car är en aktivitetsleksak och lära-gå-vagn i ett som växer med barnet. Från 6 månader är barnet nyfiket och vill testa de olika ljuden, röra och känna på de olika ytorna samt titta på färger och ljus. När barnet blir äldre kommer det att stå upp och kan luta sig mot vagnen för att få hjälp. När barnet är redo att lära sig gå kan det finna trygghet i att ha ett handtag att hålla i, och vagnen kan rulla.

  • 4 melodier och 16 ljudeffekter
  • Lampor, knappar och roliga funktioner

Innehåller:

  • Bkids senso 3-i-1 lära gå vagn

Detaljer:

  • Mått: 64 x 44,5 x 18 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (ingår)
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
Modell005216
EAN3021105052166
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.