Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bkids Senso Discovery Car Lära-gå-bil - med aktiviteter som knappar och bollar - med ljus

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Vårt lågpris: 630:-
I lager
SKU
79213
   

Bkids senso 3-i-1 Discovery Car är en gåbil och ett aktivitetscenter i en och samma leksak, som ditt barn kan leka med på olika sätt ju äldre det blir. Vid ca. 6 månaders ålder är det väldigt spännande att upptäcka leksakens alla knappar och ljudeffekter. När barnet kan resa sig upp kan man stötta sig mot gåbilen och till slut springa runt med den tack vare handtaget och de fyra hjulen. 

  • Aktivitetsbilen har 4 melodier och 16 olika ljudeffekter
  • Kommer med blinkande ljus
  • Knappar att trycka på, hjul att snurra på och bollar att leka med

Innehåller:

  • Bkids Senso Discovery Car Lära-gå-bil 

Detaljer:

  • Batterier ingår.
  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
Modell005216
EAN3021105052166
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.