Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Einstein Aktivitetsbord med musik

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 695:-
I lager
SKU
07206-41
   

Småbarn dras naturligt till ljud och musik. Med detta aktivitetsbord från Baby Einstein kommer ditt barn alltid vara sysselsatt, och vilja komma tillbaka för mer.

Introducera barnet för en värld av kreativitet och låt den uppleva och skapa musik. Tryck på pianot för att höra musikaliska noter, eller färger och tal. Gitarren kan spelas med, trumman kan slås på och ett valthorn som kan spelas på kommer se till att bebisen har massa skoj samtidigt som han/hon lär känna de olika instrumenten. Mitt på bordet är det en musikbok som barnet kan bläddra i för att aktivera melodier och ljus.

  • Låter barnet skapa sin egen musik
  • Innehåller piano, trumma, gitarr och valthorn
  • Pianotangenterna hjälper barnet att lära tal och bokstäver
  • Passar för barn mellan 6 och 36 månader
  • Benen kan tas av

Detaljer:

  • Mått: 11,4 x 38 x 42 cm (BxHxD)
  • Batteribehov:
  • Rek ålder: från 6 månader

Leksaker ifrån Baby Einstein är designade för att utveckla nyfikenhet genom sinnesupplevelser som färger, former, ljus och musik. Genomtänkta funktioner som framhäver barnets utveckling. Utforska Baby Einstein världen med lärande, musik och roliga vänner.

Mer information
Modell90592
EAN0074451905924
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.