Baby Einstein Aktivitetsbord med ljus och melodier - med rörliga kugghjul, ritbord med mera

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 1 225:-
I lager
SKU
09226-4
   

Baby Einstein Curiosity Table aktivitetsbord med aktiviteter inom kreativitet och naturvetenskap samt ljus och 65+ melodier.

Aktivitets- och vetenskapsbord från Baby Einstein kommer att hålla barnet sysselsatt i timmar. Här finns roterande kugghjul och kretsar för att upptäcka färger och blinkande ljus. Koppla ihop de olika växlarna så att den lyser. Aktivitetsbordet spelar mer än 65 melodier och introducerar barnet till 3 olika språk: engelska, franska och spanska. Här finns knappar som går att trycka på, spakar som kan tryckas fram och tillbaka, element som går att skruva, vrida, flytta runt. När barnet blir äldre kan en whiteboard användas för att rita och öva på till exempel bokstäver och siffror (tuschpennor ingår ej).

  • Baby Einstein Curiosity Table vetenskap och aktivitetstabell
  • Med 15 STEM-aktiviteter
  • 65+ melodier och 3 språk
  • Med lätta och rörliga delar

Ge barnet en musikalisk upplevelse i harmoni med vetenskapliga upptäckter. Här finns stora möjligheter att stimulera sinnena och motoriken samt ge en bättre förståelse för orsak och verkan. Bordets ben kan tas bort så att bordsskivan kan användas för lek och skoj från golvnivå.

Innehåller:

  • Baby Einstein aktivitetsbord

Detaljer:

  • Mått bord: 59,69 X 44,45 X 70,10 cm (LxBxH)
  • Mått föprackning: 58,42 x 21,59 x 41,40 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA (ingår ej)
  • Material: plast
  • Språk: engelska, franska, spanska
  • Ålder: från 12 månader
  • Rengör med en fuktig trasa
Mer information
ModellBE-10345
EAN074451103450
VarumärkeBaby Einstein
Aktivitetsbord fra Baby Einstein med 15 STEAM-aktiviteter Aktivitetsbord fra Baby Einstein med 15 STEAM-aktiviteter

STEM-aktiviteter

Med lärande aktiviteter som gör att barnet kan snurra, trycka, trycka, rita med mera.

Engasjerende oppdagelser med fargerike elementer og bevegelige deler Engasjerende oppdagelser med fargerike elementer og bevegelige deler

Färgglad

Många färgglada element gör att barnet kan experimentera med färgspel utan spill.

Baby Einstein aktivitetsleke med lys, lyd og melodier - introduserer barnet for 3 språk Baby Einstein aktivitetsleke med lys, lyd og melodier - introduserer barnet for 3 språk

Ljus och ljud

Aktivitetsbord med ljus och 65 melodier och ljud, samt 3 olika språk.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.