Baby Einstein Opus’s Shape Pops sensorisk skallra och bitring

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 174:-
Tillfälligt slut
SKU
07222-22

Baby Einstein Opus Shape Pops är en aktivitetsleksak som kombinerar skallra, bitring och sensorisk lek, med färgglada bubbelknappar och texturer.

Med sin 3-i-1-design är Opus Shape Pops från Baby Einstein en kombinerad bitring, skallra och sensorisk leksak som säkerligen kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Bebisen kommer att älska de färgglada, mjuka bubblorna med roliga ljud. Opus Octopus erbjuder flera aktiviteter i denna bärbara och kreativa leksak. Barnet kan utforska formerna, flytta den blå spaken fram och tillbaka för att höra ett ljud, skaka de färgglada skallerpärlorna i Opus boll och lugna ömma tandkött med bitringens struktur.

Opus Shape Pops främjar finmotorik, kreativitet och upptäckten av orsak och verkan, samtidigt som färger och former bidrar till barnets visuella stimulans. Leksaken är perfekt för att lekstunder på golvet, på språng eller i vagnen. Det söta handtaget med tjocka, svarta och vita ränder är lätt för både spädbarn och småbarn att greppa.

Innehåller:

  • Baby Einstein sensorisk aktivitetsleksak

Detaljer:

  • Mått: ca. 20 x 7 x 23 cm (LxBxH)
  • Material: plast
  • Ålder: från 6 mån.
  • Rengörs med fuktig trasa
Mer information
ModellBE-12684
EAN074451126848
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.