Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

BABY Born Sister - interaktiv flickdocka med funktioner - gråter, dricker och kan badas - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 489:-
I lager
SKU
04218-116
   

BABY Born Sister - en interaktiv brunett flickdocka på 43 cm som kan gråta, dricka och bada. Totalt har hon 6 roliga funktioner!

BABY Born Sister är fascinerad av sin systers långa bruna hår och gillar att leka frisör med hennes hår. Hon gör flätor, dekorerar med hårspännen och fäster gärna de färgglada hårslingorna i håret för att få mer volym. BABY Borns syster sitter oftast tålmodigt när BABY Born fixar hennes hår, men om hon drar för hårt i håret så kan hon börja gråta, och då kommer det äkta docktårar. Men bara när hon har druckit vatten från sin vattenflaska innan. De två systrarna älskar att plaska och bada ihop, och de vill helst bada hela dagen. BABY Born Sister har på sig en söt rosa topp med knutar på ärmen och en lila asymmetrisk kjol. De randiga tightsen matchar färgerna på hennes topp.

Dockan har böjbara knäleder och flexibla armar, så att det är lätt att ta på henne kläder. Hon kan sitta och stå helt själv. Även om detta är storasystern till de andra BABY Born dockorna kan dem låna kläder från varandra, de har nämligen samma storlek.

Hon har 6 olika realistiska funktioner som uppmuntrar till rollspel och lek, och som främjar fantasin.

Innehåll:

  • BABY Born Sister med långt brunt hår
  • T-shirt
  • Kjol
  • Tights och skor
  • Håraccessoarer 
  • Hårborste
  • Flaska
  • Vänskapsarmband - till barn och docka

Detaljer:

  • Mått: 43 cm 
  • Rek. ålder: från 4 år 

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell831663
EAN4001167831663
VarumärkeBABY Born

Dricker

BABY Born Sister dockan dricker gärna vatten ur sin flaska.

Borsta håret

Kamma och styla dockans långa bruna hår.

Badar

Sister dockan älskar att bada! Kom bara ihåg att torka dockan väl efteråt.

Gråter

Dockan gråter riktiga docktårar när hon blir ledsen.

Står selv

Den interaktiva dockan kan stå på egna ben.

Flexibla knän

 Dockan har böjbara knän för mer autentisk lek.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.