Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Good Night vagga med hjul - och sänghimmel - till docka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 507:-
I lager
SKU
04218-138
   

Oavsett om BABY Born sover eller tar en tupplur, kan föräldrarna alltid hålla ett öga med henne i den söta vaggan. Vaggan i modern design har hjul och kan lätt rullas runt. Den har en fin sänghimmel som hänger på ett trä-stativ, där kan den lilla dockan ligga bekvämt och drömma sött. De söta sängkläderna är fina och mjuka, och på kudden gör björnen Bruno det han kan bäst, nämligen att sova. Kaninen Benno hoppar från moln till moln. Den fina lila sängmobilen under sänghimmelen underhåller BABY Born när hon är vaken. Om BABY Born skulle vakna så kan du gunga på vaggan, då kommer hon på ett magiskt sätt att lugna ner sig och somna igen.

Innehåll:

  • BABY Born vagga med sänghimmel
  • Sängmobil
  • Sängkläder

Detaljer:

  • Mått: Passar till dockor upp till 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell829981
EAN4001167829981
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.