Baby Annabell Alexander interaktiv docka med ljud - dockan gråter, dricker och skrattar - 43 cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 682:-
I lager
SKU
04218-121
   

Den interaktiva pojkdockan Baby Alexander gör söta babyljud, rör på munnen, gråter riktiga docktårar och har ögon som sluter sig.

Baby Annabell Alexander är nästan exakt som en riktig bebis med sina funktioner. Han gråter som en riktig bebis, han kan skratta och han älskar sin flaska. När han gråter kan han vara hungrig eller törstig, eller så kanske han signalerar att han behöver tröst och närhet. Du kan ge honom lite vatten från flaskan och efteråt klappa honom försiktigt på ryggen för att få ut en liten rap. När baby Annabell Alexander dricker ur sin flaska låter han dricka och rör på munnen, och när han är hungrig och inte blir matad direkt kan du upptäcka att han kan gråta riktiga tårar eller börja göra gråtljud. När det är dags att sova kan du ge honom hans napp, han kommer att suga på den och ofta kan han ligga och babbla och skratta innan han till slut somnar.

Baby Alexander tycker att det är så roligt att lekas med och om du hoppar med honom kanske du hör ett fniss. Med Baby Annabell Alexander är det precis som att ha en riktig bebis med söta babyljud, munrörelser, riktiga docktårar och sovande ögon.

Innehåller:

  • Baby Annabell Alexander docka 43 cm
  • Dockkläder
  • Nappflaska
  • Napp
  • Haklapp

Detaljer:

  • Mått: (H) 43 cm
  • Batteribehov: 3 x AA batterier (ingår ej)  
  • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell706305/701898
EAN4001167701898
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.