Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Baby Annabell Alexander interaktiv docka med ljud - dockan gråter, dricker och skrattar - 43 cm

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 640:-
I lager
SKU
04218-121
   

Baby Annabell Alexander är den interaktiva dockan på 43 cm som gråter, dricker och skrattar.

Baby Annabell Alexander är nästan som en riktig baby med sina autentiska egenskaper. Han älskar sin flaska, gråter som en riktig baby och han kan även skratta. När han gråter kan du försöka att trösta honom med en kram, men om inte det hjälper är han nog törstig. Ge honom något att dricka och klappa han sedan försiktigt på ryggen för att få honom att rapa.

Baby Annabell Alexander gör drick-ljud när han suger på flaskan, och om han inte får mat tillräckligt snabbt kan du uppleva riktiga docktårar eller höra hans ledsna gråtande. När Alexander börjar bli sömnig igen suger han på sin napp. Han skrattar och pratar, sedan faller han in i djup sömn. Med Baby Annabell Alexander är det precis som att ha en riktig baby. Vad roligt!

Innehåll:

  • Baby Annabell Alexander docka 43 cm
  • Dockkläder
  • Nappflaska
  • Napp
  • Haklapp

Detaljer:

  • Mått: (H) 43 cm
  • Batteribehov: 3 x AA batterier (ingår ej)  
  • Rek. ålder: från 3 år

Mer information
Modell706305/701898
EAN4001167706305/4001167701898
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.