Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Our Generation Tamera Deluxe poserbar riddocka - blond docka med ridkläder - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 595:-
I lager
SKU
06192-153
   

Our Generation Tamera riddocka är en vacker docka som kan poseras, och hon har axlar, nacke och höfter som roterar. Tameras blonda hår är silkesmjukt, och det är roligt att borsta och styla det. Håret är stylat i två flätor, och hon är klädd i fräscha ridkläder i glada färger.

Riddockan hjälper till i det lokala häststallet klädd i pikétröja, regnjacka, ridbyxor och rosa stövlar och hon tar väl hand om ponnyerna samtidigt som hon gosar och leker med dem. Du kan läsa om hennes äventyr i boken "A Summer of Riding". Tamera älskar att ta hand om sina hästkompisar, men efter en lång dag i stallet slappar hon gärna av. Dockan har ögon som kan öppnas och stängas och med sitt långa hår och rörliga leder bjuder hon på mycket autentisk lek och skoj.

Innehåller:

  • Our Generation Tamera
  • Dockkläder
  • Boken A summer of Riding
  • Andra spännande tillbehör

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.

Tamara är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
ModellBD31192AZ
EAN062243402003
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.