Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Tamera Deluxe docka - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 583:-
I lager
SKU
06192-153
   

Our Generationdockan Tamera älskar hästar!  Hon har långt silkesmjukt och blont hår som kan friseras precis hur du vill och bruna ögon. Tamera är redo för en lång dag i staller och är därför klädd i en pikétröka, ett par ridbyxor och ett par rosa ridstövlar. Det ingår även en jacka, hink, ryktvante, ett ridspö och lite hästgodis. Tamera älskar att ta hand om hästar, men efter en lång dags hårt arbete är hon redo för att gå och lägga sig. Hennes ögon kan öppnas och slutas.

Läs om hennes spännande hästäventyr i den medföljande boken "A summer of riding" (skriven på engelska).

Innehåll:

  • Our Generation Tamera
  • Dockkläder
  • Boken A summer of Riding
  • Andra spännande tillbehör

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.

Tamara är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
ModellBD31192AZ
EAN062243402003
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.