Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby Keyboard - Min aporkester - Svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 265:-
I lager
SKU
01217-7
   

Spela och lär tillsammans med djuren på denna keyboard från Vtech. Den har lysande tangenter, blinkande lampor och lekfull musik som gör att denna keyboard hjälper barnet att utveckla motoriken samt känslan för ljud och färger. Den har många funktioner som gör den spännande att utforska. Totalt är det över 40 sånger, melodier, ljud och fraser.

Den har också ett bärhandtag som gör den enkel att ta med sig vart turnén än befinner sig.

Innehåll:

  • Vtech Baby keyboard

Detaljer:

  • Batterier: 2 x AA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: ca 22x17x6 cm
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell950-150821
EAN5713646180474
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.