Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby fjärrkontroll med ljus och ljud - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 228:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01217-2
   

Nu kan barnet få sin egen fjärrkontroll med Vtech Baby Remote. Det är en leksakskontroll som har både ljud- och ljuseffekter. Men denna kan barnen lära sig om ord, siffror och färger. Den har över 45 olika ljud, melodier, fraser och sånger och med blinkande ljus och roliga djurläten kan fjärrkontrollen underhålla barnet länge.

Innehåll:

  • Vtech Baby Fjärrkontroll – med ljud och ljus

Detaljer:

  • Batteri: 2xAAA-batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: 17x7x3 cm
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell950-150321
EAN5766181195830
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.