Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Tilläggsutrustning rektangulära studsmattor

14 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

14 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Säkerhet och korrekt användning av studsmattan är mycket viktigt. Våra rektangulära studsmattor har förstärkt, galvaniserad stålkonstruktion, extra solida och långa fjädrar, förstärkt hoppduk, massivt skyddsnät med YKK-blixtlås och förstärkt skyddsring över fjädrarna.

Skulle olyckan inträffa och studsmattans delar drabbas av höststormen eller felaktig användning, har vi ett brett urval av tillbehör och delar till våra rektangulära studsmattor.

OBS!

Kom ihåg att följa installationsanvisningarna noga innan du börjar hoppa. Studsmattan måste alltid monteras av en vuxen och inspekteras innan den används av barn.

VIKTIGT! Alla studsmattor måste monteras på en så rak yta som möjligt så att hoppningen inte gör studsmattan sned. Vi rekommenderar också att du fäster studsmattan till marken för att förhindra att den välter om det är stark vind.

Vi rekommenderar alltid att endast ett barn eller ungdom använder studsmattan åt gången. Tyvärr beror många av skadorna på att flera barn använder studsmattan samtidigt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.