Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Rektangulära studsmattor

15 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

15 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Barn och vuxna garanteras oändliga timmar av rolig lek och hoppande med våra rektangulära studsmattor. Studsmattor bidrar också till utvecklingen av barnets samordning, balans och motoriska färdigheter.

I den rektangulära studsmattan sträcker sig fjädrarna annorlunda, vilket ger en djup, kraftfull retardation och acceleration. Med en rektangulär studsmatta upplever du bättre studs och kontroll på hoppet. Rektangulära studsmattor tar hoppningen till en helt ny nivå, vilket med en förstärkt hoppduk ger en riktigt bra studs.

Våra rektangulära studsmattapaket säljs komplett med Lantern Style skyddsnät, förstärkt hoppduk och förstärkt vaddering runt studsmattan och dess fjädrar.

OBS!

Kom ihåg att följa installationsanvisningarna noga innan du börjar hoppa. Studsmattan måste alltid monteras av en vuxen och inspekteras innan den används av barn.

VIKTIGT! Alla studsmattor måste monteras på en så rak yta som möjligt så att hoppningen inte gör studsmattan sned. Vi rekommenderar också att du fäster studsmattan till marken för att förhindra att den välter om det är stark vind.

Vi rekommenderar alltid att endast ett barn eller ungdom använder studsmattan åt gången. Tyvärr beror många av skadorna på att flera barn använder studsmattan samtidigt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.