Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Ticket to Ride United Kingdom och Pennsylvania - expansion till brädspelet med kartor över Storbritannien

Brädspelsserien Ticket to Ride, spelet där du bygger järnvägsrutter utan att din motståndare upptäcker dig!

Med brädspelet Ticket to Ride från Days of Wonder ger du dig ut på ett äventyr och bygger järnvägsrutter som binder samman städer i olika länder. Spelarna måste samla kort på olika tågvagnar som sedan används för att göra anspråk på rättigheterna till olika järnvägslinjer i det land eller del av världen du besöker. Ju längre rutt du kan göra, desto fler poäng får du.

Ticket to Ride är ett brädspel som ställer stora krav på att du ska kunna fatta strategiska och taktiska beslut, utan att avslöjas av din motståndare. Ticket tor Ride-spelen fortsätter traditionen från Days of Wonder med brädspel med vackra illustrationer och högkvalitativa komponenter. Här kan spelare ge sig ut på äventyr genom länder och kontinenter, korsa hav och utforska storstäder.

Vårt lågpris: 311:-
Tillfälligt slut
SKU
15225

Expansionspaketet Ticket to Ride Storbritannien och Pennsylvania innehåller två kartor, varav den brittiska kartan erbjuder en annan spelversion av det populära strategispelet, medan kartan över Pennsylvania erbjuder investeringskul i känd järnvägshistoria. Detta tilläggspaket innehåller givetvis allt du behöver för tillbehör som inte ingår i originalutgåvorna. Spelexpansionen kräver att du har ett av grundspelen för att kunna spela, och detta spel är därför ett tilläggspaket till Ticket to Ride och Ticket to Ride Europe.

Den brittiska expansionen tar dig med på äventyr tillbaka till början av 1800-talet i England, och för första gången introduceras "teknikkort" i Ticket to ride. För att spela på den här kartan ingår en helt ny uppsättning tågkort, och teknikkorten gör det möjligt för spelare att förbättra kvaliteten och sofistikeringen på sina tåg under spelets gång, vilket möjliggör snabbare körningar och längre rutter. Spelare måste använda lokomotivkort för att köpa teknikkorten, vilket tvingar dem att välja mellan teknisk utveckling eller att utöka ruttnätverket på kartan. Expansionen spelas med 2-4 spelare

Pennsylvania-expansionen använder en kortlek som representerar de faktiska historiska järnvägarna som opererade i regionen som visas på kartan. När en spelare slutför en rutt på kartan har de möjlighet att "investera" i ett företag genom att använda aktierna, med kontroll på att varje företag ger bonuspoäng i slutet av spelet. Expansionen spelas med 2-5 spelare.

Innehåller:

  • Spelplan med kartor över Storbritannien och Pennsylvania
  • 47 tåg- och teknikkort (Storbritannien)
  • 60 aktiekort (Pennsylvania)
  • 57 destinationskort
  • Spelregler

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-5
  • Speltid: från 30 min
  • Rek.ålder: från 8 år

OBS: Inte ett oberoende spel - måste användas med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europe.

Mer information
Modell720123
EAN824968817773
VarumärkeTicket to Ride
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.