Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Super Mario Labyrinth familjespel - Skandinavisk version

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Vårt lågpris: 310:-
I lager
SKU
06202-120
   

Super Mario är en otroligt populär videospelskaraktär - och nu kommer han även i spelform! Mario- och labyrintfans får nu värde för pengarna när de försöker att hitta fram på vägarna i labyrinten på jakt efter de berömda karaktärerna från Super Mario-spelen. Förutom Mario hittar du hans bror Luigi, Princess Peach, gorillaen Donkey Kong, skurken Bowser, dinosaurien Yoshi och många andra karaktärer gömda i labyrinten, som väntar på att bli hittade.

Med hjälp av labyrintkort ändrar spelare labyrinten med nya vägar, banor och svängar. Om du lyckas hålla översikt hittar du till slut vägen till de karaktärer du letar efter - och då vinner du så småningom spelet!

Innehåller:

  • Spelplan
  • 34 spelkort
  • 24 bildkort
  • 4 spelpjäser

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-4
  • Rek.ålder: från 7 år
  • Speltid: 20-30 min
Mer information
Modell268931
EAN4005556268931
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.