Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rektangulära studsmattor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris

16 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

Barn och vuxna garanteras oändliga timmar av rolig lek och hoppande med våra rektangulära studsmattor. Studsmattor bidrar också till utvecklingen av barnets samordning, balans och motoriska färdigheter.

I den rektangulära studsmattan sträcker sig fjädrarna annorlunda, vilket ger en djup, kraftfull retardation och acceleration. Med en fyrkantig studsmatta upplever du bättre studs och kontroll på hoppet. Rektangulära studsmattor tar hoppningen till en helt ny nivå, vilket med en förstärkt hoppduk ger en riktigt bra studs.

Våra rektangulära trampolinpaket säljs komplett med Lantern Style skyddsnät, förstärkt hoppduk och förstärkt vaddering runt studsmattan och dess fjädrar.

OBS!

Kom ihåg att följa installationsanvisningarna noga innan du börjar hoppa. Studsmattan måste alltid monteras av en vuxen och inspekteras innan den används av barn.

VIKTIGT! Alla studsmattor måste monteras på en så rak yta som möjligt så att hoppningen inte gör studsmattan sned. Vi rekommenderar också att du fäster studsmattan till marken för att förhindra att den välter om det är stark vind.

Vi rekommenderar alltid att endast ett barn eller ungdom använder studsmattan åt gången. Tyvärr beror många av skadorna på att flera barn använder studsmattan samtidigt.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.