Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Stiga Snowboard för barn med justerbara bindningar - grön

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barn till roliga och aktiva lekar både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar ett actionspäckat spel för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, slädemattor, pulkor, kälke med ratt och skotrar, flyttar Stiga spelet utomhus, oavsett om det är vinter och snö eller sommar och sol. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla med vänner och familj, eller göra coola tricks med kälke och bräda? Stiga skapar säkra sportleksaker med barns säkerhet i åtanke.

Vårt lågpris: 285:-
I lager
SKU
01192-249
   

Denna gröna Stiga Wild snowboard är perfekt för unga nybörjare som vill lära sig att stå i backarna. Snowboarden är lämplig för de mindre backarna, perfekt för barn som testar snowboard för första gången. Brädan har enkla bindningar där du placerar skon i bindningen och sedan justerar remmen för att dra åt.

Innehåller:

  • 1 Stiga snowboard för barn

Detaljer:

  • Mått: 98 x 22 cm
  • Material: PP
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell75-1117-59
EAN7318681117591
VarumärkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.