Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Stiga Snowracer SX Pro - Svart - från 7 år

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barnen att ha roligt och aktivt leka både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar en actionfylld lekstund för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, pulkor, stjärtlappar och mycker mer bjuder Stiga även på spännande lekmöjligheter utomhus. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla mot sina vänner och familj om vem som är snabbast? Stiga skapar säkra och roliga sportleksaker med barnen i åtanke.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 994:-
Tillfälligt slut
SKU
21945

Den tuffaste och mest solida av Stigas Snowracers. Modellen har tuff BMX-utrustning och är konstruerad för att tåla tuffa tag. Med SX Pro kan du åka, hoppa och utföra olika trix så långt du vågar. Snowracern har, förutom en mycket solid och förstärkt ram, BMX ratt med mycket bra grepp, Curve-ski system med carving, twin-tip skidor och automatisk draganordning. STIGAs kälkar och bobar är utformade så att barnet får största möjliga nytta av att leka i snön under säkra former. En förutsättning för detta är såklart att kälken används korrekt.

  • Tippade ändar både fram och bak på skidorna för att kunna köra framåt och bakåt
  • Fot-broms i metall
  • BMX-styre för bra grepp under avancerade trix
  • Automatisk vinda som alltid drar in snöret för dig, när du inte använder det

Innehåll:

  • STIGA Snowracer SX Pro - Svart

Detaljer:

  • Rek ålder: från 7 år

OBS! Vi rekommenderar att man använder hjälm (säljs separat), och att kälken monteras av en vuxen.

Mer information
Modell73-3388-01
EAN7318683388012
VarumärkeStiga
Ålder7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.