Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Stiga Snowflyer Jr. åkmatta 100 cm - Grön

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barn till roliga och aktiva lekar både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar ett actionspäckat spel för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, slädemattor, pulkor, kälke med ratt och skotrar, flyttar Stiga spelet utomhus, oavsett om det är vinter och snö eller sommar och sol. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla med vänner och familj, eller göra coola tricks med kälke och bräda? Stiga skapar säkra sportleksaker med barns säkerhet i åtanke.

Vårt lågpris: 408:-
Tillfälligt slut
SKU
21954

Snowflyer från Stiga är en matta i slitstarkt material som glider bra i kälkbacken. Åkmattan väger lite, och den är lätt att transportera till toppen av backen igen. Den är gjord av ett robust material och tål mycket. Denna matta är perfekt för vinterlek och pulkaåkning. Jr -modellen är avsedd för de yngre pulkabackeentusiasterna, men är tillräckligt stor för att det ska finnas plats för barn och vuxna att åka tillsammans.

Innehåll:

  • 1 Stiga Snow Flyer jr. åkmatta

Detaljer:

  • Mått: 100 x 50
  • Färg: grön
  • Rek. ålder: från 3 år

Notera:

  • Bör användas med säkerhetsutrustning
  • Används endast under övervakning av en vuxen

Stiga snow flyer matta kan uppnå mycket hög hastighet, och det är därför viktigt att välja backar utan hinder och att barnet klarar av hastigheten.

Mer information
Modell75-1113-09
EAN7318681113098
VarumärkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.