Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Stiga Snowflyer Jr. åkmatta - Röd

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barn till roliga och aktiva lekar både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar ett actionspäckat spel för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, slädemattor, pulkor, kälke med ratt och skotrar, flyttar Stiga spelet utomhus, oavsett om det är vinter och snö eller sommar och sol. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla med vänner och familj, eller göra coola tricks med kälke och bräda? Stiga skapar säkra sportleksaker med barns säkerhet i åtanke.

Vårt lågpris: 408:-
Tillfälligt slut
SKU
21951

Stiga Snow Flyer är en riktigt rolig madrass från Stiga. Madrassen har plats för en vuxen eller två barn, och den susar nerför backarna. Åkmattan väger lite och är lätt att transportera till toppen av backen igen. Den är tillverkad i ett robust material och tål det mesta.

Innehåller:

  • 1 Stiga Snow Flyer jr.

Detaljer:

  • Mått: 100 x 50 cm
  • Rek ålder: från 5 år

Obs: Bör användas med säkerhetsutrustning, hastigheten kan vara hög, var uppmärksam på omgivningen för att undvika fall- och kollisionsskador. Används under uppsyn av en vuxen.

Mer information
Modell75-1113-05
EAN7318681113050
VarumärkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.