Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Stiga Snowflyer Jr. 100 cm - Röd

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barnen att ha roligt och aktivt leka både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar en actionfylld lekstund för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, pulkor, stjärtlappar och mycker mer bjuder Stiga även på spännande lekmöjligheter utomhus. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla mot sina vänner och familj om vem som är snabbast? Stiga skapar säkra och roliga sportleksaker med barnen i åtanke.

Vårt lågpris: 384:-
Tillfälligt slut
SKU
21951

Snowflyer från Stiga är en matta i slitstarka material som glider bra i kälkbacken. Akema-madrassen väger lite, och den är lätt att transportera till toppen av backen igen. Den är gjord av ett robust material och tål mycket. Denna matta är perfekt för vinterlek och pulkaåkning.

Detaljer:

  • Färg: Röd
  • Mått: 100 x 50
  • Ålder: från 3 år

Notera:

  • Bör användas med säkerhetsutrustning
  • Används endast under övervakning av en vuxen
  • Stiga snow flyer matta kan uppnå mycket hög hastighet, det är viktigt att välja backar utan hinder och att barnet klarar av hastigheten
Mer information
Modell75-1113-05
EAN7318681113050
VarumärkeStiga
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8

Utforska alla de spännande nyheterna!

Utforska alla de spännande nyheterna!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.