Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Stiga draganordning till snowracer - Vinda med automatisk indragning

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barnen att ha roligt och aktivt leka både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar en actionfylld lekstund för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, pulkor, stjärtlappar och mycker mer bjuder Stiga även på spännande lekmöjligheter utomhus. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla mot sina vänner och familj om vem som är snabbast? Stiga skapar säkra och roliga sportleksaker med barnen i åtanke.

Vårt lågpris: 145:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10182-94
   

Stiga draganordning med dragsnöre för Stiga Snowracer. Detta kan användas på alla snowracers från Stiga. Den samlar dragsnöret till snowracern i vindan. När du ska dra snowracern efter dig drar du enkelt ut snöret från vindan, och när du kommit upp för backen och ska åka ner rycker du bara till i snöret och snöret åker in och förvaras enkelt i vindan.

  • Inget trassel med snören som hänger och slänger under åkturen
  • Enkel att montera

Innehåll:

  • 1st draganordning till Stiga snowracers

Detaljer:

  • Passar alla snowracer-modeller från Stiga
Mer information
Modell4231-9016-01
EAN7313329730071
VarumärkeStiga
Ålder3-12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.