Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Stiga Snowracer Supreme GT kälke - vit

Sportleksaker och vinterleksaker från Stiga för actionfyllda lekstunder

Stiga uppmuntrar barn till roliga och aktiva lekar både inomhus och utomhus. Fotbollsspel och hockeyspel från Stiga är lika roliga för vuxna som för barn och skapar ett actionspäckat spel för hela familjen.

Med sina snowracers, snowboards, slädemattor, pulkor, kälke med ratt och skotrar, flyttar Stiga spelet utomhus, oavsett om det är vinter och snö eller sommar och sol. Vad kan vara roligare än en dag i pulkabacken där barnen kan tävla med vänner och familj, eller göra coola tricks med kälke och bräda? Stiga skapar säkra sportleksaker med barns säkerhet i åtanke.

Vårt lågpris: 1 002:-
I lager
SKU
15063
   

STIGA Snowracer Supreme GT är gjord för de som älskar fart och action! Med twin-tip skidor - både fram och på sidan - är det lättare att göra trix, och du kan åka snabbare både framåt och bakåt! Fram-skidan är bredare och rundade för snabbare och bättre vridning. Ratten har gummihandtag för bättre grepp!

Snowracern har en vit stålram, med svarta element och både stötdämpare och bromsar, dessutom kommer den med en automatisk draganordning som gör det bekvämare att dra kälken uppför backen. En kälke anpassad för mer gropiga backar.

Innehåll:

  • 1 STIGA Snowracer Supreme GT kälke

Detaljer:

  • Mått: ca. 120 x 52 cm (LxB)
  • Max.vikt: 90 kg
  • Färg: vit, svart
  • Rek.ålder: från 7 år

 

Mer information
Modell73-2511-10
EAN7318682511107
VarumärkeStiga
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.