Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Trehjulingar och balanscyklar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder

18 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

18 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Trehjulingar är perfekta för de yngsta barnen, och här kan du välja mellan vårt urval av olika cyklar på tre hjul med flera funktioner och utföranden. För de allra yngsta kan det vara lämpligt med en cykel du kan växa in i, där barnet kan sitta säkert medan en vuxen skjuter cykeln över vägen med hjälp av en skjutstång. När barnet växer och vill ta kontrollen själv kan du justera cykeln och ta bort fotstöd, skjutstänger och andra tillbehör. Så småningom kommer barnet att köra iväg på upptäcktsfärder själv utan problem, och med tiden kommer de att kunna byta till större cyklar.

Barn och deras intresse för cykling börjar tidigt, och då kanske du vill börja med en balanscykel eller enkel barncykel anpassad efter deras behov och storlek. Detta är kanske barnets första möte med snabbhet och spänning, och där barnet själv kommer att kunna ha kontroll. Ge barnen en bra upplevelse när de lär sig att cykla. Cykeln måste alltid anpassas till barnets nivå och behov. En cykel är inget man växer in i, och cykelns storlek måste därför anpassas till barnets längd.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.