Smoby Baby Balade Plus 3i1 trehjuling med pakethållare - rosa

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 060:-
Tillfälligt slut
SKU
08216-34

Smoby Baby Balade kombinerar säkerhet, komfort och en mångsidig lösning. Även med händerna fulla är det enkelt för den vuxna att styra trehjulingen med ett lätt tryck. Ett säkerhetsbälte och fotstöd ingår för extra säkerhet och stöd för de allra minsta, sedan kan fotstödet enkelt vikas in när behovet inte längre finns. Cykeln passar för barn från tio månader, som en sportvagn. När barnet fyller 3 år kan de trampa på pedalerna själv och cykla på egen hand. Detta gör Baby Balade till en fantastisk, långsiktig lösning för både föräldrar och barn.

  • Rosa Smoby baby Balade trehjuling
  • Praktisk kombinerad vagn och trehjuling
  • Enkel att styra, med känslig föräldrastyrning
  • Med breda hjul, förlängt ryggstöd, ergonomiskt säte och säkerhetsbälte
  • Praktisk axelväska för vuxna

Med ett ergonomiskt säte, högt ryggstöd, tysta hjul och halkskydd på pedalerna är detta en bekväm och trygg trehjuling för både små och stora barn. Smoby Baby Balade har en lätt ram för enklare transport. Cykeln har en pakethållare som barnet kan samla skatter i och en väska för föräldrarna.

Innehåller:

  • Smoby Baby Balade 3i1 trehjuling

Detaljer:

  • Mått produkt: 68 x 52 x 101 cm (LxBxH)
  • Vikt cykel: ca. 7 kg
  • Max vikt barn: 50 kg
  • Färg: rosa
  • Rek. ålder: från 10 månader
Mer information
Modell741401
EAN3032167414014
VarumärkeSmoby
3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ og justerbart sete 3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ og justerbart sete

Justerbar sits

Välj mellan två lägen, anpassade efter barnets ålder från 10 månader till 3 år.

3i1 SMoby Baby Balade Plus tricycle med skulderbag 3i1 SMoby Baby Balade Plus tricycle med skulderbag

Axelremsväska

Praktisk axelväska för de vuxna, som rymmer det ni behöver för en trevlig utflykt.

Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte

Fotstöd

Med stöd för barnets ben, som kan tas bort när barnet blir större.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.