Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Balanscyklar

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Barn och deras intresse för cykling börjar tidigt, och då kanske du vill börja med en balanscykel eller enkel barncykel anpassad efter deras behov och storlek. Detta är kanske barnets första möte med snabbhet och spänning, och där barnet själv kommer att kunna ha kontroll. Ge barnen en bra upplevelse när de lär sig att cykla, oavsett om det är med en balanscykel eller en barncykel. Cykeln måste alltid anpassas till barnets nivå och behov. En cykel är inget man växer in i, och cykelns storlek måste därför anpassas till barnets längd.

Se bland vårt utbud av cyklar för de små som är perfekta för barn som vill lära sig cykla! Oavsett om du vill ha en med två hjul eller fler hjul, med breda eller extra breda däck - är det här platsen att börja leta efter din första cykel.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.