Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Sophie la Girafe bitleksak i presentförpackning

Här hittar du bland annat Little Sophie på 18 cm, en mycket omtalad och populär barnleksak som är perfekt för små barn med ömma gommar. Sophie-leksakerna är fulla av upptäckter och aktiviteter som väcker barnets sinnen som syn, hörsel, smak, lukt och beröring. Sophie la giraff är en fransk, handgjord giraff som har vunnit många prestigefyllda priser. Leksakerna från giraffen Sophie är överst på önskelistan för de flesta småbarnsföräldrar.

Vårt lågpris: 246:-
I lager
SKU
24085
   

Lilla Sophie (18 cm) är en mycket omtalad barnleksak som är perfekt för små barn med ömt tandkött. Sophie är full av upptäckter och aktiviteter som väcker barns sinnen.

  • Syn: De mörka fläckarna på Sophies kropp, liksom hennes mörka ögon skapar visuell stimulans och gör henne lätt igenkännlig för barnet.
  • Hörsel: När barnet kramar Sophie gör hon ett roligt pipande ljud som stimulerar barnets hörsel och som också hjälper barnet att förstå sambandet mellan handling och effekt.
  • Smak: Sophie är väldigt flexibel och mjuk och hon har flera delar som barnet kan tugga på (öron, horn och ben). Hon är perfekt för att lugna barnets ömma tandkött när tänderna kommer ut. Giraffen är handgjord i de franska alperna och består av naturgummi (ftalatfritt). Hon är målad med matfärg. Föräldrar behöver därför inte oroa sig för att barnet får i sig farliga ämnen när de tuggar på Sophie.
  • Känn: Sophie är tillverkad av naturgummi, vilket gör henne god och mjuk vid beröring. Hon har också en perfekt passform för små barns händer. Hon är väldigt lätt, och hennes långa hals och ben gör det lätt för barnet att få tag på henne.
  • Lukt: Sophie luktar sött naturgummi från Hevea-trädet, något som barnet kommer att älska.

Innehåller:

  • 1 Sophie la Giraf bitleksak

Detaljer:

  • Mått: 18 cm hög
  • Rek ålder: från 0 månader.
  • Rengör med en fuktig trasa

Obs: Giraffen är inte en badleksak och får inte läggas i vatten, kokas eller tas i diskmaskinen. Då kan vatten komma in via pipmekanism nedtill på Sophie och vattenrester kan lämnas inuti giraffen. Det kan vara svårt att få ut igen. Sophie genomgår kontinuerliga tester och uppfyller de strängaste kraven på leksaker för små barn.

Mer information
Modell616400
EAN3056566164004
VarumärkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.