Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Sophie la Girafe i presentförpackning

Här hittar du bland annat Little Sophie på 18 cm, en mycket omtalad och populär barnleksak som är perfekt för små barn med ömma gommar. Sophie-leksakerna är fulla av upptäckter och aktiviteter som väcker barnets sinnen som syn, hörsel, smak, lukt och beröring. Sophie la giraff är en fransk, handgjord giraff som har vunnit många prestigefyllda priser. Leksakerna från giraffen Sophie är överst på önskelistan för de flesta småbarnsföräldrar.

Vårt lågpris: 248:-
I lager
SKU
24085
   

Sophie the Giraffe (18 cm) är en fransk leksaksklassiker som funnits i många år. Giraffen är en omtyckt leksak som passar perfekt för bebisar med kliande tandkött. Sophie kommer förpackad i en vacker presentask och är perfekt att ge bort i gåva till nyfödda.

Leksaken piper glatt när man trycker på magen, och giraffens långa hals och runda huvud gör den lätt att greppa tag i. Leksaken är tillverkad i ftalatfri naturgummi från Hevea-träd och luktar sött. Giraffens bruna prickar är handmålade med livsmedelsfärg vilket gör Sophie till en säker leksak för de allra yngsta.

  • Kommer förpackad i en fin presentask.
  • Giraffens höjd: 18 cm.
OBS! Rekommenderas att torkas av med en fuktig trasa. Detta är inte en badleksak. Den ska inte läggas i blöt, kokas eller diskas i diskmaskin. Då riskerar man att det kommer in vatten i leksaken via pipmekanismen, och detta är svårt att få ut igen.
Sophie genomgår kontinuerlig testning och uppfyller de strängaste kraven för leksaker för småbarn.
Mer information
Modell616400-3
EAN3056566164004
VarumärkeSophie la Girafe

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.