Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hoppleksaker och twistband

14 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

14 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Hopprep är roligt och utmanande, både för lek och som träningsaktivitet. Snurra repet själv medan du hoppar, knyt det till ett träd och hoppa med en kompis, eller hitta ett extra långt slängrep och hoppa med så många du får plats. Hur många hopp kan du göra? Och klarar du att hoppa i fart?

Hoppning är en fantastisk aktivitet som håller barn och unga i rörelse, antingen på skolgården, bakgården eller trädgården. Att hoppa hopprep är bra träning för muskler, kondition och balans, samtidigt som det är underhållande och roligt. En hoppboll eller hoppko är en rolig leksak för de minsta, som kan användas både inomhus och utomhus. Det ger bra övningar i att hålla balansen och utveckla motståndskraft, samtidigt som det är ett bra sätt att gå från punkt A till punkt B.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.