Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Hopprep - 3 meter

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
08206-77
   

Ett rött hopprep på 3 meter. Detta rep bjuder på massa skoj, antingen själv eller tillsammans med andra. En superbra aktivitet för att hålla barn i rörelse, antingen på skolgårdne, bakgården eller i trädgården. Att hoppa hopprep är god träning för muskler, kondition och balans.

Innehåll:

  • 1 x hopprep

Detaljer:

  • Längd: 3 meter
  • Bredd: 2 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellGA344
EAN8717775443445
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.