Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Ankel-hopprep med boll i trä - 75 cm

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 98:-
I lager
SKU
01226-23
   

Retrolek i modern stil från Buitenspeel som består av ett rep med en träkula på. Sätt en fot i öglan och sväng bollen runt. Hur länge kan du dansa och hoppa utan att röra bollen? En rolig lek som håller barn från 6 år och uppåt aktiva samtidigt som de övar på sina koordinationsförmåga.

Innehåller:

  • 1 BS ankelhopprep

Detaljer:

  • Längd på repet: 75 cm
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA396
EAN8717775443964
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.