Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Smoby Modulo Space Desk - skrivbord med 2i1 tavla och flera funktioner

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 133:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06205-50
   

Den här praktiska 2i1 tavlan från Smoby kan användas som stående tavla eller som skrivbord. Vänd på tavlan och du får ett praktiskt skrivbord med whiteboard eller krittavla. Whiteboarden är magnetisk och det medföljer 72 magnetiska bokstäver och en tuschpenna för whiteboard. Använd också trasan till att torka av när du är färdig.

Det medföljer också 6 kritor i olika färger till krittavlan. För förvaring kan tavlan enkelt vikas ihop och den tar minimalt med lagringsplats.

Innehåll:

  • Smoby Modulo Space Desk – Skrivbord med 2i1 tavla och flera funktioner
  • 72 magnetiska bokstäver
  • 6 kritor
  • Tuschpenna
  • Trasa

Detaljer:

  • Mått: L64 x B60 x H102
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell420301
EAN3032164203017
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.