Smoby Wooden Easel - 2i1 krittavla och whiteboard

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 663:-
I lager
SKU
06205-49
   

Denna dubbla tavla från Smoby har en sida med gammeldags krittavla och en sida med whiteboard. Det medföljer tusch-penna, kritor och 72 magnetiska bokstäver. Nu kan undervisningen börja!

Den praktiska tavlan har fyra ben, kopp till de magnetiska bokstäverna och hylla till kritor och tuschpenna. Kritorna kommer i sex olika färger och tuschpennan till whiteboard är svart. Använd den medföljande trasan för att sudda ut när du är färdig eller skriver fel.

Lär dig att räkna, skriva och läsa med denna roliga tavla från Smoby.

Sätt på de medföljande förlängningarna på tavlans ben, och den blir plötsligt 10 cm högre.

Innehåll:

  • Smoby 2i1 tavla
  • Tuschpenna
  • 6 kritor
  • 72 magnetiska bokstäver
  • Trasa
  • Benförlängare

Detaljer:

  • Mått: L50 x B55 x H120 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell410400/410401
EAN3032164104000/3032164104017
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.