Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Maxi-Cosi 3i1 dockvagn - passar dockor upp till 42 cm

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 721:-
I lager
SKU
03233-47
   

En komplett dockvagn från Smoby Maxi-Cosi som gör att barnet kan ta med sig sin babydocka på upp till 42 cm överallt! Denna 3-i-1 sittvagn låter barn välja det alternativ som bäst passar alla tider och aktiviteter, oavsett om det är att sova i vagnen eller sitta upprätt i en sportvagn. Vagnens sovdel kan tas bort från metallstället och användas separat som en mysig docksäng tack vare bärhandtaget.

Dockvagnen kommer med fyra tysta hjul och flervägshjul fram för bekväma och trevliga resor. Se barnen gå in i leken med ett öppet sinne och leva i rollen som mamma eller pappa för sin egen bebis.

Innehåller:

  • Smoby Maxi-Cosi 3i1 dockvagn

Detaljer:

  • Mått sovdel: 64 x 54,4 x 38,5 cm (HxLxB)
  • Ålder: från 3 år
  • Passar dockor upp till 42 cm

OBS: Babydocka ingår ej. Vagndelen kan kombineras med Smoby Maxi-Cosi Quinny bilbarnstol 240239.

Mer information
Modell253120
EAN3032162531204
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.