Smoby Little Smoby 3 leksaksbilar i förvaringslåda

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 210:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10226-41
   

Låt barnet fördjupa sig i Little Smoby-universumet med dessa 3 leksaksbilar från Smoby. Med en förvaringslåda med handtag kan barn från 12 månader föreställa sig oändliga historier och äventyr med de söta bilarna.

Varje bil mäter cirka 5x7 cm och har behagliga färger och ansikten som ger dem mer personlighet. Bilarna är särskilt idealiska för de minsta tack vare sina runda former och solida design. Att leka med bilar stimulerar barnets motorik samtidigt som det har roligt.

Innehåller:

  • Förvaringslåda
  • Leksaksbrandbil med stege
  • 2 leksaksbilar

Detaljer:

  • Mått bil: 5x7 cm
  • Ålder: från 12 månader
Mer information
Modell140204
EAN3032161402048
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.