Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Black and Decker Trailer - Lastbil med verktygslåda och verktygssats - 60 delar

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 423:-
Tillfälligt slut
SKU
02216-177

Du kommer inte längre bli uttråkad tack vare den här lastbilen från Black and Decker. Här har du flera konstruktionsalternativ, till exempel en kran med tillbehör som till exempel skruvar, muttrar, hjul, skruvmejsel och annat nödvändigt. Så mycket som 60 delar väntar på dig. När du är klar med att bygga och leka kan du lagra alla tillbehör i lastbilens släpvagn, som fungerar som en verktygslåda. Transportera innehållet vart som helst tack vare bärhandtaget. Den här trailern från Black + Decker kommer att underhålla ditt barn länge.

  • Smoby Black and Decker Trailer och byggsats
  • Med lastbil som kan köra och verktygslåda
  • Bär byggsatsen och fordon enkelt i bärhandtag

Innehåll:

  • 1 Black and Decker lastbil med verktygssats - 60 delar

Detaljer:

  • Mått: 43 x 13,3 x 17,4 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell7600360175
EAN3032163601753
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.