Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Black and Decker verktygsbänk 103 cm med verktyg och tillbehör - 92 delar

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 997:-
I lager
SKU
03192-141
   

Rollek är roligt och med Smoby Black and Decker kan du leka ut dina snickardrömmar. Verktygsbänken kommer med spännande verktyg och tillbehör som bjuder på spännande lekmöjligheter. Leksetet innehåller mer än 92 olika delar som låter kreativiteten flöda fritt. Låtsas att du ska bygga en bil, reparera trasiga saker eller bygga spännande föremål, det är bara din fantasi som sätter gränser.

Innehåller:

  • Verktygsbänk
  • 7 verktyg som såg, hammare, skiftnyckel, m.m.
  • Tillbehör: bland annat borr, muttrar, skruvar m.m.

Detaljer:

  • Mått: 79 x 34 x 103 cm
  • Vikt: 4 kg
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell360727
EAN3032163607274
VarumärkeSmoby

Mecka och fixa

Verktygsbänk med utrustning så du kan skruva och hamra.

Praktiskt

Praktiskt stativ för borrmaskin och behållare för andra tillbehör.

Lek och lär

Ladda ner appen som lär dig att använda dina verktyg.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.