Smoby Baby Driver Plus 3i1 Trehjuling - rosa

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 482:-
Tillfälligt slut
SKU
08216-36

Rosa Baby Driver Plus trehjuling från Smoby kan följa med i barnets utveckling från 10 månader och upp till 4 år. Cykeln kombinerar säkerhet, komfort och nöje – perfekt för alla cykelturer.

Utrustad med ett upphöjt ryggstöd kan barnet från 10 månader sitta bekvämt i det mjuka sätet. Ett 5-punktsbälte och ergonomiskt, infällbart fotstöd ingår också. Barnet kommer älska att gå på promenader, och när barnet upptäcker världen är leksaksratten, tutan, sidospeglarna, växelspaken och den mekaniska nyckeln roliga att leka med.

Fina cykelturer kan njutas i tystnad tack vare trehjulingens EVA-hjul och du kan styra framhjulet med ett lätt tryck på ett av sidohandtagen. Frihjulsystemet ger dig kontroll över vem som styr, så att barnet kan använda pedalerna som fotstöd när du styr vagnen. När barnet är tillräckligt stor för att själv trampa på pedalerna kan du enkelt byta vem som styr och låta barnet utforska själv. Cykeln har också en smidig pakethållare bak som kan användas för förvaring, perfekt efter en promenad där massa skatter behöver tas hem i tryggt förvar.

  • Smoby Baby Driver Plus trehjuling – rosa
  • Med 5-punktsbälte för barns säkerhet
  • Med avtagbar väska, roterande UV-skydd och flaskhållare
  • Föräldrahandtag som kan justeras i 3 olika lägen

Innehåll:

  • 1 Smoby Baby driver Plus trehjuling

Detaljer:

  • Mått: 68 x 52 x 101 cm
  • Sitthöjd: 31 cm
  • Färg: rosa
  • Rek. ålder: från 10 månader
Mer information
Modell741501
EAN3032167415011
VarumärkeSmoby
3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ med ratt og tute, mekanisk nøkkel og sidespeil 3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ med ratt og tute, mekanisk nøkkel og sidespeil

Ratt med horn

De minste barna underholdes av stativ med ratt, horn, speil og mekanisk nøkkel.

Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte

Fotstøtte

Med ergonomisk støtte til barnets bein, som kan tas bort ettersom barnet blir større.

2i1 SMoby Driver Plus tricycle med krok til bæreposer 2i1 SMoby Driver Plus tricycle med krok til bæreposer

Krok til poser

Justerbar krok til poser som kan frigjøre voksnes hender, for en mer behagelig tur.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.