Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SmartGames Cube Puzzler Go - logikspel med 80 utmaningar - från 8 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 223:-
Tillfälligt slut
SKU
10206-167

Kan du bygga en kub med hjälp av de 7 färgglada pusselbitarna? Utmana din förståelse för rymd och logik när du skapar kuber för att lösa olika utmaningar. Cube Puzzler Go från Smart Games består av en transparent kub med 7 stycken bitar och ett utmaningshäfte med 80 3D-utmaningar och lösningar. Varje utmaning har bara en lösning.

Innehåll:

  • 1 Smart Games logikspel

Detaljer:

  • Antal spelare: 1
  • Rek.ålder: från 7 år
  • Bruksanvisning på flera språk, däribland svenska.

Mer information
ModellSG412
EAN5414301521112
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.