SmartGames IQ Fit logikspel med 120 utmaningar - pusselutmaning från 6 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 148:-
I lager
SKU
03182-176
   

IQ fit är ett strategispel från SmartGames med enkla regler. Poängen är att placera alla 10 3D -bitar på brädet så att det blir en rak yta (2D), och alla hål på brädet är täckta. Spelets storlek gör det till den perfekta reseaktiviteten, eftersom det är tillräckligt litet så att du enkelt kan ta det med dig. Du kan spela det var som helst och du behöver inte fler deltagare för att spela.

Spelet har 120 utmaningar för att öka svårighetsgraderna, och varje utmaning har bara en lösning. Hur många utmaningar kan du hantera?

Innehåller:

  • SmartGames IQ Fit strategispel

Detaljer:

  • Antal spelare: 1
  • 120 utmaningar
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellSG423
EAN5414301515975
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.