Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Skola och fritid

Artiklar 1-52 av 233

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 233

Page
per page
Sätt fallande sortering

Oavsett om det är dags för semester, övernattning hos kompisar eller en kort resa, älskar barn att packa sitt eget bagage och fylla sin ryggsäck, resväska eller sportbag med kläder, leksaker och gosedjur. Här hittar du ett stort urval av ryggsäckar, väskor, sportbagar och resväskor för barn. Vi har skolväskor, dagisväskor, barn-resväskor, rullväskor, plånböcker och sportbagar från kända märken, och med motiv av karaktärer från TV och film. Låt barnen packa sitt eget bagage när de åker på semester, det är alltid kul!

I ryggsäcken finns det gott om plats för matlådan och vattenflaskan så att du är redo för din nästa utflykt, eller en dag på stranden eller på skolan. Att lära sig klockan är också något som är skoj för 1-klassingarna. Här hittar du analoga och digitala klockor som är lämpliga för de yngsta barnen som vill lära sig att passa tiden.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.