Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn
Loading...

Schleich Velociraptor

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 142:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03182-117
   

Velociraptor
Denna tvåbenta köttätare var med sina sjuttio centimeter liten jämfört med de andra dinosaurierna.

Velociraptorer var förmodligen mycket intelligenta dinosaurier som jagade i flock. Trots att de bara var 70 centimeter höga kunde de övermanna betydligt större rovdjur. Dessa dinosaurier nådde hastigheter på upp till 65 kilometer i timmen och kunde med hjälp av sina hårda svansar göra snabba vändningar. För att sluka sitt byte hade velociraptorn åttio vassa, böjda tänder i sin platta nos, som kunde vara upp till 2,5 centimeter långa. Velociraptorn anses vara en av de snabbaste och mest intelligenta dinosaurierna. En slug jägare.

Roliga fakta
Velociraptorn hade en indragbar böjd klo på den mittersta tån på varje fot, som var cirka 7,5 cm lång.

Mer information
Modell14585
EAN4055744008368
VarumärkeSchleich
Ålder4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.